Tuotehaku

Koruinfo

Titan Factory

Kauniita ja kestäviä titaanikoruja

Titan Factory on Euroopan johtava titaanikorujen valmistaja. Innovatiiviset uudet mallit tulevat ensimmäisenä Titan Factorylta.
Kullan ja muiden jalometallien upotukset viimeistellään pitäviksi lasertekniikalla ja jalokivien istutus on tarkinta käsityötä.

tf-koruinfo

Titaani

Paras titaanilaatu

Titaanisormukset ovat kevyitä ja kestäviä. Titaanin kovuus tekee siitä tavallista haastavamman muokattavaksi, mutta lopputulos on upea. Hillityn vaalean metallin jäyhyys yhdistettynä jalometallien hohtoon luo vahvoja kontrasteja.

Titaania voivat nikkeliallergikotkin huoletta käyttää. Korkealuokkainen korun viimeistely yhdistettynä miellyttävän tuntuiseen metalliin on käyttäjälleen jokapäiväinen ilo.

Muut materiaalit

Hiilikuitu

Hiilikuitu on uusi jännittävä korumateriaali. Se jakaa monia ominaisuuksia titaanin kanssa: Kevyt, kestävä ja omaleimainen. Aidosti musta materiaali kestää jokapäivästä käyttöä jopa paremmin kuin monet jalometalliseokset.

Kulta

Kullan hohtoa ei mikään muu metalli voi jäljitellä. Titaaniin yhdistettynä se on näyttävä ja erottuva. Titan Factoryn koruissa voit valita kultakorostukset puna-, kelta-, valko- tai rosakullassa.

Timantit

Muinaskreikan sana adamas, voittamaton, kertoo timantista olennaisen. Jalokivien kuningas, jonka kiehtova kauneus ja kestävyys on lumonnut ihmistä jo vuosisatoja. Legendaariset tarinat seuraavat kuuluisia timantteja, kuten  Koo-I-Noor ja Cullinan.

Kaiverrukset

Laserkaiverrukset

Paras kaiverrus titaaniin saadaan laserilla, sillä titaanin kovuus ylittää teräksenkin.

Voit valita kaiverrustyylisi useista eri fonteista: Arial, Book Antiqua, English Vivace, President ja Zuerbig.
Lisäksi kaiverruksessa voidaan käyttää sydän ja &-symboleita.

Laserkaiverrukset onnistuvat myös hiilikuitusormuksiin. Ainoastaan kaunofontti English Vivacea ei voi valita kaiverrustyyliksi hiilikuitusormuksiin.

Kysy kaiverruksista lisää kauppiaaltasi.